Vad betyder larmet "NG-SIM stängs av om 14 dagar"

Claes Uppdaterad av Claes

Larmet "NG-SIM stängs av om 14 dagar" och prenumerationen migreras till galleriet" indikerar att din NG-SIM-prenumeration närmar sig sitt utgångsdatum. Efter avslutningen kommer din prenumeration automatiskt att migreras till galleritjänsten.

För att hantera denna situation kan du följa följande steg:

1. Om du vill att din NG-SIM-prenumeration ska övergå till NG-Galleriet:
    • Alternativ 1: Vänta på att den automatiska övergången sker. Din NG-SIM-prenumeration kommer att avslutas om 14 dagar och övergången till NG-Galleriet initieras automatiskt.
    • Alternativ 2: Avsluta din NG-SIM-prenumeration manuellt genom att gå till inställningarna i appen. Välj alternativet "Avsluta NG-SIM" för att initiera avslutningsprocessen och övergången till NG-Galleriet.
  2. Om du vill återaktivera din NG-SIM-prenumeration:
    • Uppdatera din profilinformation och betalningsdetaljer för att säkerställa en smidig betalningsprocess för prenumerationen. Kontrollera att din profilinformation, inklusive ditt namn, adress och kontaktuppgifter, är korrekta och uppdaterade. På samma sätt verifiera att dina betalningsuppgifter är korrekta och giltiga.
    • Kontakta Nordic Gamekeeper Support för hjälp med att återaktivera din NG-SIM-prenumeration. Vårt supportteam kommer att guida dig genom de nödvändiga stegen och aktivera din prenumeration från vår sida.

Genom att följa dessa steg kan du antingen tillåta den automatiska övergången till NG-Galleriet eller återaktivera din NG-SIM-prenumeration med uppdaterad profil- och betalningsinformation. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta Nordic Gamekeeper Support för personlig support och vägledning.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder larmet "Hög dataanvändning"?

Vad betyder larmet "kamera låg batterinivå"?