Vad betyder "exponeringstid" i inställningarna för Cloud Camera®?

Claes Uppdaterad av Claes

I dina Cloud Camera's "exponeringstid" inställningar har du möjligheten att välja mellan 1/15, 1/20 och 1/30 för dina bilder. Exponeringstid refererar till den tid kamerans slutare är öppen och låter ljus nå kamera sensorn. Det är i grunden hur länge din kamera spenderar på att ta ett foto.

Alternativ för exponeringstid:

1/15 – En exponeringstid på 1/15 sekund. (Ger hög ljusstyrka för nattbilder, men kan resultera i en större rörelseoskärpa av rörliga objekt.)

1/20 – En exponeringstid på 1/20 sekund. (Erbjuder standard ljusstyrka och en liten rörelseoskärpa av rörliga objekt för nattbilder.)

1/30 – En exponeringstid på 1/30 sekund. (Ger måttlig bildljusstyrka på natten och en väldigt liten rörelseoskärpa av rörliga objekt.)

Kunde vi hjälpa dig?

Vad händer om betalning misslyckas eller inte betalas med NG-SIM®?