Hur kopplar jag en åtelkamera till min redan installerade FeedCon®?

Claes Uppdaterad av Claes

Varje FeedCon® har sitt eget bildgalleri. Det är enkelt att skicka eller spara bilder du vill behålla från bildgalleriet.

För att lägga till en kamera i ditt FeedCon®-galleri:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen på din enhet.
  2. Logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Välj FeedCon®-enheten du vill komma åt bildgalleriet för.
  4. Klicka på "Inställningar"-knappen.
  5. Välj "Kamera"-alternativet.
  6. Lägg till den unika e-postadressen som visas på din kamera.
  7. Ta bilder! Nu kommer alla tagna bilder att sparas automatiskt i FeedCon®'s bildgalleri.

För att spara bilder på din enhet, klicka på den bild du vill spara och klicka på nedladdningsknappen eller dela den via e-post.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad är Nordic Gamekeeper Gallery?

Vad händer när mitt abonnemang har löpt ut på min FeedCon/foderautomat?