Hur filtrerar jag bilder i bildgalleriet för att endast visa djur, människor eller fordon?

Claes Uppdaterad av Claes

För att filtrera bilder med hjälp av AI-funktionen:

För IOS:

1. Gå in i bildgalleriet på din kamera.
  2. Tryck på cirkeln med tre liggande streck i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på "filter".
  4. Välj vad du vill att bildgalleriet ska visa: Animals (Djur), Humans (Människor), Vehicle (Fordon) eller Favourite (Favoriter).

För Android:

1. Gå in i bildgalleriet på din kamera.
  2. Tryck på de tre prickarna  i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på "filter".
  4. Välj vad du vill att bildgalleriet ska visa: Animals (Djur), Humans (Människor), Vehicle (Fordon) eller Favourite (Favoriter).

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder "SD-kortcykel" i inställningarna för Cloud Camera®?

Hur fungerar AI-filtreringen när den är aktiv?