Varför kan jag inte avfärda larmet på min enhet i NG-appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Om du inte kan avfärda larmet på din enhet i NG-appen beror det på att systemet låser larmet tills det har fått meddelande från enheten att larmet är löst.

Till exempel, när en enhet förlorar sin anslutning till nätverket, får du "Täckning saknas", och när enheten återigen kommunicerar med systemet kommer larmet då att avfärdas automatiskt av systemet.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad behöver jag göra för att komma igång med NG-SIM® i Nordic Gamekeeper-appen?

Varför skickar min kamera dubbletter av bilder med NG-SIM®?