Vad betyder "SD-kortcykel" i inställningarna för Cloud Camera®?

Claes Uppdaterad av Claes

När SD-kortcykeln är aktiverad kommer kameran automatiskt att radera den äldsta bilden på SD-kortet när det behöver göra plats för nya bilder. Detta innebär att SD-kortet aldrig blir fullt och kameran kan fortsätta ta bilder och videor utan avbrott.

I inställningarna för Cloud Camera har du möjlighet att aktivera eller inaktivera SD-kortcykeln.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad är den nya AI-funktionen i Nordic Gamekeeper appen?

Hur filtrerar jag bilder i bildgalleriet för att endast visa djur, människor eller fordon?