Vilket batteri är kompatibelt med Nordic Gamekeeper-foderautomaterna?

Claes Uppdaterad av Claes

För att säkerställa optimal prestanda rekommenderar vi att du använder ett uppladdningsbart 12 volts batteri med en kapacitet på minst 4,5 ampere-timmar (Ah) för din FeedCon®. Vi använder själva ett 75 Ah marin-/fritidsbatteri i våra egna foderautomater. Batteriets storlek varierar beroende på modellen på din foderautomat.

För NG CF 125 liters foderautomat bör batteriet inte vara större än 35 x 19,5 x 22 cm (BxDxH).

För NG CF 250 liters foderautomat bör batteriet inte vara större än 41 x 19 x 22 cm (BxDxH).

Och för NG CF 500/1000 liters foderautomat bör batteriet inte vara större än 27 x 28 x 25 cm (BxDxH).

Kunde vi hjälpa dig?

Varför fungerar inte Bluetooth med fjärrkontrollen på FeedCon®?

Hur ändrar jag schematiden på min foderautomat?