Vad är den nya AI-funktionen i Nordic Gamekeeper appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Den nya AI bildigenkänning-funktionen är en avancerad teknik som vi har integrerat i vår åtelkamera, Cloud Camera®. Denna funktion utnyttjar artificiell intelligens för att automatiskt identifiera och tagga olika objekt i dina bilder, såsom djur, människor och fordon. Med denna teknik behöver du inte längre spendera tid på att manuellt gå igenom varje bild för att identifiera vad som finns i bilden, AI gör det åt dig, vilket gör det otroligt enkelt och effektivt.

Se hur du aktiverar AI-funktionen här

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder "SD-kortcykel" i inställningarna för Cloud Camera®?