Hur aktiverar jag fodersparläget på min foderautomat med aktivitetssensor?

Claes Uppdaterad av Claes

Hur aktiverar jag fodersparläget på min foderautomat med aktivitetssensor? För att aktivera fodersparläget på din foderautomat med aktivitetssensor, följ dessa steg:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen på din enhet.
  2. Gå till foderautomaten med den monterade aktivitetssensorn.
  3. Välj alternativet "Inställningar" från menyn.
  4. Under "Konfiguration", växla "Fodersparläge" för att aktivera det.
  5. Klicka på "Spara" för att bekräfta ändringarna.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad är totalhöjden på foderautomaterna?

Hur lägger jag till ett schemalagt tid på min foderautomat med FeedCon®?