Den första dagen varje månad kommer beloppet för den aktiva NG-SIM®-abonnemangsnivån att debiteras från det betalkort som är kopplat till NG-SIM®.

Om betalningen misslyckas kommer systemet att meddela dig och försöka debitera beloppet igen under de följande dagarna.

Det är viktigt att notera att om betalningen inte går igenom inom de närmsta 3 månaderna, kommer NG-SIM-kortet att termineras och bli obrukbart. Om detta inträffar och du önskar fortsätta använda tjänsten, kommer du att behöva köpa ett nytt NG-SIM för att starta upp din kamera igen.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur formaterar jag min Cloud Camera?

Vad betyder "PIR-känslighet" i inställningarna för Cloud Camera®?