Hur kommer jag igång med min Cloud camera?

Claes Uppdaterad av Claes

Kom igång med din Cloud Camera:

1. Ladda ner appen från App Store (för iPhone) eller Play Store (för Android).
  2. Öppna appen och registrera dig för ett Nordic Gamekeeper-konto.
  3. Du borde nu ha fått ett mail med en länk för att verifiera ditt konto. Följ instruktionerna i registreringsmailet och aktivera ditt konto. Notera: Om du inte fick ett registreringsmail, kolla din skräppost.
  4. Logga in på appen och lägg till din Cloud Camera® genom att välja “+”-tecknet.
  5. Välj “Kamera” och “Jag har en NG-SIM”.
  6. Följ de återstående instruktionerna i appen.
  7. Färdigt!

Kunde vi hjälpa dig?

Vilka inställningar behöver jag fylla i min kamera med NG-SIM®?

Hur uppdaterar jag mitt betalningsmedel för mitt abonnemang?