Kan jag ändra rollen för en användare när de har tilldelats en roll i Multi-user-läget?

Claes Uppdaterad av Claes

Som ägare har du fullständig kontroll över användarrollerna i Multi-user-läget. För att ändra rollen för en befintlig användare, följ dessa steg:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Gå till inställningarna genom att trycka på ikonen för inställningar.
  3. Välj "Dela enheter" för att hantera användarfunktioner.
  4. Välj "Anslutningar" för att se en lista över befintliga användare.
  5. Hitta användaren du vill ändra rollen för och klicka på de tre prickarna bredvid deras mejladress.
  6. Välj den nya rollen från de tillgängliga alternativen.
  7. Klicka på "Uppdatera" för att bekräfta ändringarna.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt ändra rollen för en befintlig användare och anpassa åtkomsträttigheterna i Multi-user-läget för Nordic Gamekeeper-appen.

Kunde vi hjälpa dig?

Kan en användare ha tillgång till mer än en roll i Multi-user-läget?

Vad ska jag göra om jag har problem med Multi-user-läget?