Hur uppdaterar jag min profil i appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Här är stegen för att uppdatera din profil i Nordic Gamekeeper-appen (Iphone):

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen på din enhet.
  2. Logga in på ditt konto.
  3. Klicka på profilikonen längst ner till höger på skärmen.
  4. Välj "Uppdatera Profil".
  5. Här kan du ändra din information som namn, e-postadress, lösenord och språkinställningar.
  6. När du är klar, klicka på "Spara" för att spara dina ändringar.

Android:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen på din enhet.
  2. Klicka på "Meny"-ikonen (tre horisontella linjer) i övre vänstra hörnet av skärmen.
  3. Klicka på "Profil".
  4. Här kan du ändra dina profilinställningar, inklusive namn, e-postadress och lösenord.
  5. När du har gjort dina ändringar, klicka på "Spara" för att spara dina ändringar.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur registrerar jag ett Nordic Gamekeeper konto?