Vad betyder "aktivitetstid" i inställningarna för Cloud Camera®?

Claes Uppdaterad av Claes

Vad betyder "aktivitetstid" i inställningarna för Cloud Camera®? Med inställningarna för aktivitetstid har du möjlighet att ställa in en tidsram under vilken kameran kommer att vara aktiv och kunna ta foton.

Till exempel kan du ställa in kameran för att ta foton mellan 07.45 och 23.00 och vara i "viloläge" från 23.01 till 07.44.

Viloläge är det läge som kameran går in i utanför den angivna aktivitetstiden.

Kunde vi hjälpa dig?

Var hittar jag bilderna som skickad från Cloud Camera®?

Vilket mobilnätverk behövs för NG-SIM®?