Hur många NG-SIM® kan jag ansluta till mitt konto i Nordic Gamekeeper-appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Nordic Gamekeeper-appen har ingen gräns för hur många NG-SIM® som kan anslutas till ett enda konto. Detta innebär att du kan ansluta ett obegränsat antal NG-SIM® till ditt konto, vilket gör att du kan hantera och övervaka alla dina SIM-kort på ett och samma ställe.

Varför kan jag inte ändra inställningarna på min Cloud Camera®?

Funkar NG-SIM® med alla kameror?