Vad gör jag om min Cloud Camera inte följer mina inställningar eller kommandon via appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Om din Cloud Camera inte verkar följa dina inställningar eller kommandon via appen kan detta bero på att kameran har fastnat i ett uppkopplingsläge och inte hämtat 100% av konfigurationen. Följ stegen nedan för att åtgärda problemet:

1. Sätt kameran i ''OFF'' läge.
  2. Gör kameran strömlös genom att koppla ur den. Vänta i 1 minut.
  3. Koppla in strömmen igen.
  4. Sätt kameran i ''TEST'' läge och vänta tills alla 4 LED-lampor lyser och blinkar till samtidigt.
  5. Sätt kameran från ''TEST'' till ''ON'' läge.

Om detta inte löser problemet, bör du uppdatera kamerans mjukvara. För instruktioner om hur du uppdaterar din kameras mjukvara, se här: Hur uppdaterar jag mjukvaran på min Cloud Camera?.

OBS: Det är viktigt att alltid sätta kameran i ''TEST'' läge när du sätter upp kameran på sin plats och låta den koppla upp sig (4 LED-lampor blinkar till i ''TEST'') innan du sätter kameran på ''ON''.