Är FeedCon® kompatibel med alla foderspridare på marknaden?

Claes Uppdaterad av Claes

Ja, FeedCon® kan användas med alla timerstyrda foderspridare på marknaden som använder en 12-volts strömförsörjning. Detta inkluderar foderspridare från olika varumärken och modeller. FeedCon® är utformat för att vara kompatibelt och anpassningsbart till olika system, vilket gör det till en mångsidig lösning för foderdistribution.

Med FeedCon® kan du enkelt uppgradera din befintliga foderspridare till en mer avancerad och effektiv enhet. Det ger dig möjlighet att automatisera och kontrollera foderutdelningen på ett precist och flexibelt sätt. Genom att integrera FeedCon® i ditt fodersystem kan du optimera fodertillförseln, spara tid och energi samt förbättra jakten eller utfodringen av djur.

FeedCon® erbjuder enkel installation och användning. Den är utrustad med olika inställningsalternativ för att anpassa fodermängd, tidpunkter för utfodring och andra parametrar efter dina behov och preferenser. Du kan enkelt konfigurera och justera dessa inställningar via Nordic Gamekeepers användarvänliga app eller webbgränssnitt.

Oavsett vilken timerstyrd foderspridare du använder, kan du dra nytta av FeedCon® för att förbättra och effektivisera ditt fodringssystem. Utforska de många fördelarna med FeedCon® och ta kontroll över din foderutdelning på ett smartare och mer automatiserat sätt.

Kunde vi hjälpa dig?

Varför kan jag inte välja Astro-läge med FeedCon®?

Hur mycket klarar FeedCon® av från en solpanel?