Var ser jag min dataförbrukning för min NG-SIM®-prenumeration?

Claes Uppdaterad av Claes

Du hittar din dataförbrukning för din NG-SIM®-prenumeration i Nordic Gamekeeper-appen. För att göra det:

För att se din dataförbrukning i appen, öppna helt enkelt Nordic Gamekeeper-appen och välj NG-SIM® du vill se förbrukningen av. Du kommer sedan att se procentandelen av hur mycket data du har använt för månaden.

Du kan också logga in på account.nordicgamekeeper.com med samma användarnamn och lösenord som används i NG-appen för att se din dataförbrukning.

Kunde vi hjälpa dig?

Påverkar bildupplösningen dataförbrukningen?

Vad behöver jag göra för att komma igång med NG-SIM® i Nordic Gamekeeper-appen?