Hur kan jag bjuda in andra att gå med som användare i Multi-user-läget?

Claes Uppdaterad av Claes

Du kan bjuda in andra att delta i Multi-user-läget genom att använda inbjudningsfunktionen i appen. Så här gör du:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Gå till appens inställningar.
  3. Tryck på "Dela enheter".
  4. Välj alternativet "Dela".
  5. Ange e-postadressen för personen du vill bjuda in.
  6. Välj vilken roll du vill tilldela den inbjudna personen.
  7. Valfritt: Ange ett utgångsdatum för inbjudan.
  8. Klicka på "Skicka" för att skicka inbjudan.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt bjuda in andra att delta i Multi-user-läget och dela åtkomst till dina enheter i Nordic Gamekeeper-appen.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad är det maximala antalet användare som kan vara i Multi-user-läget?

Hur kan jag använda Multi-user-läget på mitt konto?