Vad betyder "bildupplösning vid uppladdning" i inställningarna för Cloud Camera®?

Claes Uppdaterad av Claes

I inställningarna för "bildupplösning vid uppladdning" kan du välja olika upplösningar för foton som skickas till Nordic Gamekeeper-appen, inklusive 480×270, 640×360, 1280×720, 1920×1080 och 2560×1440. Dessa foton kan sparas på din telefon och enkelt delas med vänner.

Kunde vi hjälpa dig?

Varför kan jag inte placera en markering för min enhet på kartan under installationsprocessen?

Vad betyder "uppladdningsintervall" i inställningarna för Cloud Camera®?