Varför fungerar inte Bluetooth med fjärrkontrollen på FeedCon®?

Claes Uppdaterad av Claes

Om du upplever problem med att Bluetooth inte fungerar när du använder fjärrkontrollsfunktionen på din FeedCon®, finns det flera saker du kan kontrollera:

1. Kontrollera din prenumeration: Bluetooth-funktionen är exklusiv för FeedCon Premium-abonnemang och finns inte tillgänglig för BT. För att säkerställa att du har tillgång till denna funktion, se till att du har ett FeedCon Premium-abonnemang. Om du behöver uppgradera din prenumeration, kan du följa guiden genom att klicka här.
  2. Kontrollera din Bluetooth-anslutning: Se till att Bluetooth-antennen på din enhet fungerar korrekt och att FeedCon®-enheten inte för närvarande är ansluten till en annan Bluetooth-enhet i närheten.
  3. Kontrollera appbehörigheter: Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon för Nordic Gamekeeper-appen. På iPhone, gå till inställningar och hitta Nordic Gamekeeper-appen, se till att Bluetooth-behörigheter är beviljade. På Android, gå till inställningar, välj appar, hitta Nordic Gamekeeper-appen och se till att Bluetooth-behörigheter är beviljade.

Om du fortfarande upplever problem efter att ha kontrollerat dessa saker, kan du försöka avinstallera och installera om Nordic Gamekeeper-appen och ge den åtkomst till din telefons Bluetooth när du uppmanas till det.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur ändrar jag abonnemangsnivån på FeedCon®?

Vilket batteri är kompatibelt med Nordic Gamekeeper-foderautomaterna?