Vad händer när mitt abonnemang har löpt ut på min FeedCon/foderautomat?

Claes Uppdaterad av Claes

När abonnemanget har löpt ut kommer utfodringen på din foderautomat att stoppas. Du måste då förnya ditt abonnemang för att starta upp foderautomaten igen.

Så här förnyar du ditt abonnemang med hjälp av Nordic Gamekeeper-appen:

1. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Kontrollera och uppdatera din profil.
  3. Välj din FeedCon®-enhet.
  4. Klicka på abonnemang.
  5. Förnya eller uppgradera ditt abonnemang.

Så här förnyar du ditt abonnemang med hjälp av Nordic Gamekeeper-webben: account.nordicgamekeeper.com

1. Gå till account.nordicgamekeeper.com.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord från NG-appen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Kontrollera och uppdatera din profil.
  5. Klicka på Enheter.
  6. Välj din FeedCon®-enhet.
  7. Klicka på abonnemang.
  8. Förnya eller uppgradera ditt abonnemang.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur kopplar jag en åtelkamera till min redan installerade FeedCon®?

Hur många FeedCon®-enheter kan jag ansluta till mitt konto i NG-appen?