Hur många FeedCon®-enheter kan jag ansluta till mitt konto i NG-appen?

Claes Uppdaterad av Claes

Du kan ansluta ett obegränsat antal FeedCon®-enheter till ditt konto i Nordic Gamekeeper-appen. Med möjligheten att ansluta ett obegränsat antal FeedCon®-enheter till ditt konto kan du enkelt skalera dina utfodringsoperationer och effektivt hantera alla dina foderstationer.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad händer när mitt abonnemang har löpt ut på min FeedCon/foderautomat?

Vad händer om jag kopplar in fel kabel i fel stift i FeedCon®?