Vad behöver jag göra för att få min NG-SIM® igång med Nordic Gamekeeper-appen?

Claes Uppdaterad av Claes

För att få NG-SIM® igång med Nordic Gamekeeper-appen, följ dessa steg:

1. Ladda ner appen:
    För iPhone: Gå till App Store och sök efter "Nordic Gamekeeper."
    För Android: Gå till Play Store och sök efter "Nordic Gamekeeper."
  2. Öppna appen och registrera ett konto.
  3. Efter registrering kommer du att få ett bekräftelsemail med en klickbar länk. Klicka på länken för att aktivera ditt konto och logga in i appen.
  4. I appen lägger du till din NG-SIM® och anger detaljerna som tillhandahålls i appen till din kamera.

Kunde vi hjälpa dig?

Är det möjligt att begära att Cloud Camera® tar ett foto på begäran?

Var hittar jag FTP-inställningarna för NG-SIM®?