Hur lägger jag till ett schemalagt tid på min foderautomat med FeedCon®?

Claes Uppdaterad av Claes

Om du vill lägga till en schemalagd tid på din foderautomat med FeedCon®, följ dessa steg:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Välj foderautomaten för vilken du vill lägga till en schemalagd tid.
  3. Navigera till schemainställningarna.
  4. Tryck på "+"-knappen för att lägga till ett nytt schema.
  5. Välj om du vill lägga till en matningstid eller lamptid.
  6. För matningstid, välj starttid och varaktighet. För lamptid, välj starttid och varaktighet.
  7. Spara schemat genom att trycka på "Spara"-knappen.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur aktiverar jag fodersparläget på min foderautomat med aktivitetssensor?

Hur aktiverar jag fodersparläge på min foderautomat/FeedCon med en aktivitetssensor?