Min NG-SIM® data/MB tar slut snabbt. Vad bör jag göra?

Claes Uppdaterad av Claes

Här är några lösningar om dina data tar slut för snabbt med ditt NG-SIM®:

För Cloud Camera:

1. Aktivera "adaptivt läge", detta kommer att optimera dina kamerainställningar baserat på ditt abonnemangsplan för att se till att dina data räcker. Om du vill fortsätta använda manuella inställningar:
  2. Sänk upplösningen för uppladdade bilder.
  3. Sätt en fördröjning mellan bilderna.
  4. Ställ in aktivitetstider.

För tredjeparts kamera med NG-SIM®:

1. Ändra inställningarna för din kamera, till exempel genom att minska bildstorlek eller upplösning innan du skickar eller laddar upp data.
  2. Uppgradera din abonnemangsnivå i Nordic Gamekeeper-appen eller Nordic Gamekeeper-webben.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur många MB ingår i NG-SIM®-abonnemanget?

Vilka SD-kort fungerar med Cloud Camera®?