Vilket mobilnätverk behövs för NG-SIM®?

Claes Uppdaterad av Claes

Vilket mobilnätverk behövs för NG-SIM®? NG-SIM® i Sverige använder Telias nätverk. Om du använder NG-SIM® i Sverige kommer det att ansluta till Telias nätverk för sina tjänster.

NG-SIM® i övriga Europa använder både Telenor och Tele2 nätverken. Om du använder NG-SIM® i något annat europeiskt land utanför Sverige kommer det att använda antingen Telenor eller Tele2 nätverket för sina operationer.

Olika kameror stödjer olika mobilnätverk. Vissa äldre generationers viltkameror använder 2G/3G.

Cloud Camera använder 4G/LTE-nätverket.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder "aktivitetstid" i inställningarna för Cloud Camera®?

Kan jag skicka bilder från kameran till fler än en e-postadress med NG-SIM®?