Finns det en gräns för hur många bilder jag kan analysera med AI-funktionen?

Claes Uppdaterad av Claes

Det finns ingen specifik gräns för hur många bilder som AI:n kan analysera. Däremot varierar datamängden mellan våra abonnemangsnivåer. Om du exempelvis har ett Basic-abonnemang och förbrukar din data, behöver du uppgradera till Standard eller Premium för fortsatt användning.

Kunde vi hjälpa dig?

Drar det mer data om man använder AI-bildigenkänningfunktionen?

Vad betyder "PIR-fördröjning" i inställningarna för Cloud Camera®?