Om du inte kan ändra dina Cloud Camera-inställningar är det troligen så att adaptiv konfiguration är aktiv och kameran kommer automatiskt att konfigurera sina inställningar för att optimera dataanvändningen.

Om du vill kunna ändra inställningarna manuellt måste du växla till "Manuell konfiguration" i inställningarna för din Cloud Camera.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder "time lapse-fördröjning" i inställningarna med Cloud Camera®?

Hur många NG-SIM® kan jag ansluta till mitt konto i Nordic Gamekeeper-appen?