Varför kan jag inte välja Astro-läge med FeedCon®?

Claes Uppdaterad av Claes

Om du inte kan välja Astro-läget på din FeedCon, följ dessa steg:

  1. Prenumerera på Standard- eller Premium-plan: För att kunna använda Astro-läget med din FeedCon® behöver du ha en aktiv Standard- eller Premium-prenumeration. Detta erbjudande är tillgängligt endast för prenumeranter.
  2. Ange platsen för din FeedCon®-enhet: I Nordic Gamekeeper-appen, ange den exakta platsen för din FeedCon®-enhet. Denna information är viktig för att kunna beräkna astrologiska data, som soluppgångs- och solnedgångstider, som används av Astro-läget. Genom att ange rätt plats säkerställer du optimal prestanda och korrekt fördelning av foder baserat på astronomiska förhållanden.
  3. Aktivera Astro-läget i inställningarna: Gå till inställningsmenyn i Nordic Gamekeeper-appen och leta upp alternativet för Astro-läge. Se till att aktivera denna funktion genom att slå på det. Detta kommer att aktivera Astro-läget för din FeedCon®.

Genom att följa dessa tre enkla steg kan du använda Astro-läget med din FeedCon®-enhet. Njut av fördelarna med automatiserad foderdistribution som är synkroniserad med naturliga cykler av soluppgång och solnedgång.

Kunde vi hjälpa dig?

Om jag vill testa min FeedCon® i fält, hur gör jag det?

Är FeedCon® kompatibel med alla foderspridare på marknaden?

Kontakta