Var hittar jag inställningarna för NG-SIM®?

Claes Uppdaterad av Claes

Du kan hitta inställningarna för din tredjepartskamera med NG-SIM i Nordic Gamekeeper-appen eller på Nordic Gamekeeper-webbplatsen.

För att hitta inställningarna i Nordic Gamekeeper-appen:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Logga in på ditt Nordic Gamekeeper-konto.
  3. Välj din NG-SIM®-enhet.
  4. Klicka på "Inställningar".

För att hitta inställningarna på Nordic Gamekeeper web:

1. Öppna Nordic Gamekeeper web i din webbläsare: account.nordicgamekeeper.com.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord från NG-appen.
  3. Klicka på "Enheter".
  4. Välj din NG-SIM®-enhet.
  5. Klicka på "Inställningar".
  6. Därifrån kan du komma åt och konfigurera inställningarna för din tredjepartskamera med NG-SIM.

Kunde vi hjälpa dig?

Kan jag skicka bilder från kameran till fler än en e-postadress med NG-SIM®?

Vad betyder "läge" i inställningarna för Cloud Camera®?