Man kan formatera Cloud Camera på två olika sätt:

1. Med hjälp av "F"-knappen på Cloud Camera:

För att omformatera din Cloud Camera genom att använda den inbyggda "F"-knappen, följ stegen nedan noggrant:

• Stäng av kameran:
    • Lokalisera strömbrytaren på din Cloud Camera.
    • Försäkra dig om att den är inställd på positionen "OFF".
  • Aktivera testläget:
    • Skjut strömbrytaren till positionen märkt "TEST".
  • Vänta på lamporna:
    • Observera lamporna/dioderna på kameran.
    • Vänta tills samtliga lampor har aktiverats och börjat lysa.
  • Formatera kameran:
    • Håll nu ned "F"-knappen tills alla fyra dioderna ändrar färg och lyser rött samtidigt.
    • När detta händer, släpp "F"-knappen.
  • Bekräftelse:
    • Om alla dioder lyser rött har formateringen lyckats. Din Cloud Camera är nu omformaterad och redo att användas igen.
    2. Via SD-kort:
    • Plocka ut SD-Kort från kameran och sätt i dator eller SD-kortsläsare.
    För att formatera SD-kortet på en Windows-dator:
    • Anslut SD-kortet till din dator med hjälp av en kortläsare.
    • Öppna "Den här datorn" eller "File Explorer".
    • Högerklicka på SD-kortets ikon och välj "Formatera..." från menyn som dyker upp.
    • I fönstret som öppnas, se till att rätt filsystem är valt. För de flesta SD-kort bör "FAT32" eller "exFAT" vara lämpligt.
    • Se till att kryssa ur rutan "Snabbformatering" om du vill göra en fullständig formatering.
    • Klicka på "Start" och bekräfta att du vill formatera kortet i den varningsdialog som dyker upp.
    • Vänta tills formateringsprocessen är klar, och klicka sedan på "OK".
    • Ta nu ut SD-kortet från datorn och sätt tillbaka det i din Cloud Camera.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur uppdaterar jag mitt betalningsmedel för mitt abonnemang?