Varför får jag inte nätverkstäckning med NG-SIM®?

Claes Uppdaterad av Claes

Om du upplever problem med nätverkstäckningen för din Nordic Gamekeeper Cloud Camera eller en tredjepartskamera som använder NG-SIM®, finns det några saker du kan prova för att felsöka problemet:

För Nordic Gamekeeper Cloud Camera:

1. Kontrollera att antennen som är ansluten till kameran är korrekt monterad, inte trasig och pekar uppåt.
  2. Kontrollera mottagningen på din smartphone i samma område för att se om det saknas täckning. Om det är fallet kan du överväga att flytta kameran till ett område med bättre mottagning.
  3. Se till att ditt NG-SIM®-kort har blivit korrekt registrerat i Nordic Gamekeeper-appen.

För en tredjepartskamera som använder NG-SIM®:

1. Se till att NG-SIM®-kortet har blivit korrekt registrerat i Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Bekräfta att NG-SIM®-inställningarna i din kamera matchar de detaljer som visas i Nordic Gamekeeper-appen. Det är viktigt att notera att om det finns några avvikelser mellan inställningarna på din kamera och appen kan anslutningen inte fungera korrekt. Därför är det viktigt att se till att varje bokstav och siffra i inställningarna är samma som de som visas i appen.

Genom att följa dessa steg bör du kunna felsöka och lösa eventuella problem med nätverkstäckningen för ditt NG-SIM®-kort.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad betyder "PIR-känslighet" i inställningarna för Cloud Camera®?

Hur många NG-SIM® kan jag ansluta till mitt konto i appen?