Hur aktiverar jag Privat läge på en enhet?

Claes Uppdaterad av Claes

För att aktivera Privat läge på en enhet, följ dessa stegen:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen på din enhet.
  2. Välj den enhet för vilken du vill aktivera Privat läge.
  3. Klicka på "inställningar".
  4. Scrolla ner och aktivera eller inaktivera Privat läge på din enhet.
  5. Spara ändringarna genom att trycka på "Spara"-knappen.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt aktivera eller inaktivera Privat läge på din enhet. Privat läge ger dig möjlighet att skydda din enhet och dess data genom att begränsa åtkomsten till vissa funktioner och inställningar.

Kunde vi hjälpa dig?

Kan andra användare se enheten när den är i Privat läge?