Avaktivering av AI-bildigenkänning på din kamera

Claes Uppdaterad av Claes

Avaktivering av AI-bildigenkänning på din kamera

För att stänga av AI-bildigenkänning på din kamera, följ dessa steg:

1. Öppna appen:
    • Starta Nordic Gamekeeper-appen och logga in med dina användaruppgifter.
  2. Välj kamera:
    • Välj den kamera du vill avaktivera AI-bildigenkänning på från listan över tillgängliga kameror.
  3. Gå till inställningar:
    • Gå till menyn och välj "Inställningar" för den valda kameran.
  4. Ändra bildupplösning:
    • Navigera till "Bildupplösning vid uppladdning".
    • Välj en annan upplösning än "AI 2560x1440p". Till exempel kan du välja "1920x1080p" eller någon annan tillgänglig upplösning.
    • Tryck på "Klar" för att bekräfta ditt val.
  5. Spara ändringar:
    • Tryck på "Spara" för att tillämpa ändringarna.