Kom igång med NG-SIM (Cloud Camera)

Claes Uppdaterad av Claes

Kom igång med din Cloud Camera:

1. Ladda ner Nordic Gamekeeper appen: från App Store (för iPhone) eller Play Store (för Android).
  2. Registrera ett konto: Öppna appen och registrera dig för ett Nordic Gamekeeper-konto.
  3. Verifiera din email: Du borde nu ha fått ett mail med en länk för att verifiera ditt konto. Följ instruktionerna i registreringsmailet och aktivera ditt konto. Notera: Om du inte fick ett registreringsmail, kolla din skräppost.
  4. Logga in: Logga in i appen med dina inloggningsuppgifter.
  5. Lägg till ditt NG-SIM: Lägg till din Cloud Camera® genom att trycka på “+”-tecknet. Tryck sedan på “Kamera” och “Jag har en NG-SIM”.
  6. Följ de instruktionerna i appen.
  7. Sätt i NG-SIM: Sätt in ditt NG-SIM i Cloud Camera.
  8. Kontrollera status: Flytta strömbrytaren på din Cloud Camera till "TEST". När alla dioder lyser grönt/blått, flytta strömbrytaren till "ON" on stäng igen kameran.
  9. Färdigt! Din kamera är nu redo att användas.

Kunde vi hjälpa dig?

Nivågivare

500/1000 liters