Hur kan jag ta bort en användare från Multi-user-läget?

Claes Uppdaterad av Claes

För att ta bort en användare från Multi-user-läget, följ dessa steg:

1. Öppna Nordic Gamekeeper-appen.
  2. Gå till inställningarna genom att trycka på ikonen för inställningar.
  3. Välj "Dela enheter" för att hantera användarfunktioner.
  4. Välj "Anslutningar" för att se en lista över befintliga användare.
  5. Hitta användaren du vill ta bort och klicka på de tre prickarna bredvid deras mejladress.
  6. Välj "Ta bort åtkomst" för att ta bort användaren från Multi-user-läget.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt ta bort en användare från Multi-user-läget i Nordic Gamekeeper-appen.

Kunde vi hjälpa dig?

Vad ska jag göra om jag har problem med Multi-user-läget?

Vad är det maximala antalet användare som kan vara i Multi-user-läget?