Hur registrerar jag ett Nordic Gamekeeper konto?

Claes Uppdaterad av Claes

För att registrera ett Nordic Gamekeeper-konto:

Ladda ner appen: Sök upp och ladda ner Nordic Gamekeeper-appen kostnadsfritt från App Store (för IOS) eller Google Play Store (för Android).

Öppna registreringsfönstret: Starta appen och klicka på "Registrera".

Ange uppgifter: Fyll i din mejladress, förnamn, efternamn, land och önskat språk, sedan klicka på "Nästa".

Välj lösenord: Skapa ett lösenord, och gå vidare genom att trycka på "Nästa".

Godkänn villkor: Läs igenom och godkänn villkoren, och gå vidare genom att trycka på "Registrera".

Bekräfta din e-postadress: Öppna mejlet som skickades till din angivna e-post (kolla skräpposten om nödvändigt) och klicka på verifieringslänken.

Slutför registreringen: Efter att ha klickat på länken är registreringen komplett, och du kan nu logga in i Nordic Gamekeeper-appen med dina uppgifter.

Kunde vi hjälpa dig?

Hur uppdaterar jag min profil i appen?

Hur återställer jag mitt lösenord?